Pure Beauty: uw schoonheidsinstituut in Zingem


 

Pure Beauty is een schoonheidsinstituut gelegen in Zingem. Ik heb meer dan tien jaar ervaring als schoonheidsspecialiste en ben gepassioneerd door alles wat met beauty te maken heeft. Bij mij is klant koning, ik doe er dan ook alles aan om u een ontspannende tijd aan te bieden. Bij mij gaat u stralend terug naar buiten!

 

Ik hecht een groot belang aan kwaliteit: daarom werk ik enkel met de beste producten. Voor make-up en verzorgingsproducten werk ik met ARTDECO. Dit merk bestaat al sinds 1985 en is met zijn innovatieve en eigentijdse karakter uitgegroeid tot een van de meest succesvolle schoonheidsproducten op de markt.

 

Voor een manicure, pedicure en kunstnagels (gelnagels) kunt u natuurlijk ook bij mij terecht. Ik gebruik hiervoor de producten van ProNails. Deze staan bekend voor hun kwaliteit en betrouwbaarheid. Bij ProNails bent u zeker van hoogstaande producten, gemaakt volgens de nieuwste technieken en in de meest modieuze kleuren.

Uw nagels zagen er nog nooit zo mooi uit!

 

Naast nagelverzorging, gelaatsverzorging en (permanente) make-up ben ik ook beschikbaar voor ontharing en geef ik ook workshops over make-up. Altijd leuk om samen met vriendinnen te organiseren of voor een (vrijgezellen)feestje.

 

 
 

Schoonheidsinstituut Pure Beauty

My Work